z

COVID-19 Update: We're still here and ready to help! Check out our extended service. Read more ...

Order the most beautiful ukuleles

Shop for the most popular western guitars

Go directly to guitar strings and order online

z

Free shipping from €49.95

NORD: the most popular piano on stage

Beautiful collection of more than 60 pianos and 25 grand pianos

Order all keyboards directly online

z

Free shipping to EU from €99.95

Choose from a variety of handmade violins

Rosin for string instruments. Order online easily

Practice in silence. View all electric violins

z

Free shipping to EU from €99.95

z

Free shipping from €99.95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Wij kopen jouw gebruikte saxofoon

Verkoop je saxofoon aan Music All In

Heb jij een saxofoon maar doe je er niks meer mee? Dat vinden wij bij Music All In harstikke zonde! Verkoop je saxofoon aan ons, dan zoeken wij er een nieuwe eigenaar voor en geven jou een eerlijke prijs voor je sax. Wij zijn geïnteresseerd in alle soorten saxofoons als soptraan-, alt-, tenor en baritonsaxofoons. Zowel saxofoons voor beginners als voor gevorderden kun je aan ons verkopen.

Alle merken saxofoons zijn welkom

Of je nu een saxofoon van een bekend merk als Yamaha, Yanagisawa of misschien wel een echte Selmer Paris hebt, of een saxofoon van een onbekend merk; als hij in een redelijke staat verkeerd willen wij hem bijna altijd van je kopen. Wij knappen de sax waar nodig op en proberen er iemand anders weer blij mee te maken. Kom gewoon langs met de saxofoon die je wilt verkopen, en wij kijken er graag naar om een eerlijke prijs te bepalen.

Neem direct contact met ons op!

Heb jij nog gebruikte instrumenten die je graag aan ons verkoopt of wil je meer weten? Zoek je een opkoper voor jouw instrument?

Neem dan direct contact op via Whatsapp +31 6 47 439 873

Of kom dan langs in onze winkel, neem je oude instrument mee en wie weet maken we samen een mooie deal!

Je saxofoon inruilen

Zoals gezegd kun je je gebruikte saxofoon aan ons verkopen, maar inruilen is natuurlijk een goede optie als je op zoek bent naar een nieuw instrument. We bepalen dan een eerlijke prijs voor je oude sax en verrekenen dat dan met je nieuwe instrument. Zo koop jij voordelig een nieuw instrument, en wij gaan weer iemand blij maken met jouw oude saxofoon.

Je saxofoon verkopen

Liever gewoon cash in je broekzak? Wat extra geld is natuurlijk altijd lekker, en als je toch niks meer met je saxofoon doet is het maar wat zonde van zo’n muziekinstrument. Verkoop je saxofoon aan Music All In zonder dat je wat terugkoopt, en je krijgt gewoon geld voor sax. Makkelijk toch? Wij zoeken een nieuwe eigenaar voor je saxofoon zodat hij weer gebruikt wordt. Iedereen blij!

Hoe verkoop je je saxofoon aan Music All In?

Je gebruikte saxofoon verkopen aan Music All In is heel makkelijk. Kom bij ons langs in de winkel dan bekijken we je gebruikte sax onder het genot van een bakkie koffie of thee, en bepalen wat we ervoor kunnen geven. Ook kun je ons altijd wat foto’s en informatie van je gebruikte saxofoon die je wilt verkopen sturen. Wij mailen je dan terug over de mogelijkheden.

Search

z