z

COVID-19 Update: We're still here and ready to help! Check out our extended service. Read more ...

Order the most beautiful ukuleles

Shop for the most popular western guitars

Go directly to guitar strings and order online

z

Free shipping from €49.95

NORD: the most popular piano on stage

Beautiful collection of more than 60 pianos and 25 grand pianos

Order all keyboards directly online

z

Free shipping to EU from €99.95

Choose from a variety of handmade violins

Rosin for string instruments. Order online easily

Practice in silence. View all electric violins

z

Free shipping to EU from €99.95

z

Free shipping from €99.95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Music All In Blog

Als sinds jaar en dag is de (akoestische) piano één van de meest populaire muziekinstrumenten. In deze blog vertellen we je alles over de geschiedenis, de onderdelen, de stemming en meer van dit prachtige instrument. 
Je bent zanger(es) maar je hebt altijd songteksten nodig omdat je de teksten maar niet uit je hoofd kan leren. Toch is teksten uit je hoofd zingen minder moeilijk dan je denkt. Met de juiste trucjes en genoeg herhaling kan iedereen zijn songteksten uit zijn hoofd leren. Ook jij!
Donderdag 16 maart van 19:00 tot 21:00 ben je van harte welkom in onze muziekwinkel in Noordwijk. Deze avond openen we onze vernieuwde piano showroom
Er geen vaste regel over hoe vaak je een piano moet stemmen. De meeste volstaan met twee stembeurten per jaar. Het kan echter een flinke onderneming zijn, zeker met zo’n 230 snaren. Lees hier wat basisinformatie over het stemmen van een piano!
Ben je op zoek naar een betaalbaar instapmodel? Dit zijn, volgens ons, de beste akoestische piano’s voor beginners: De Yamaha U1, de Yamaha U3, de Rippen E-123, de Zimmermann S2 en de W. Hoffmann V-112.
Het wordt steeds drukker op onze tweedehandsafdeling. Heel leuk want zo is het aanbod erg groot en wisselt het aanbod ook in een hoog tempo. Goed om in de gaten te houden dus als je naar iets specifieks op zoek bent! In deze blog lichten we weer een paar mooi exemplaren uit, waaronder een echte Hofner H500/1 Violin Beatles Bass!

Bijna elk digitaal instrument heeft een MIDI aansluiting, maar wat kan je ermee? In deze blog leggen we de basis uit van wat MIDI is, hoe het tot stand is gekomen en waarom het zo handig is.

Steinway & Sons is een van de meest bekende en gerespecteerde namen in de piano industrie. Waarom hebben ze de titel van 'De Rolls Royce onder de piano' gekregen?
De feestdagen hebben we achter de rug en het normale leven is weer begonnen. Dit is natuurlijk ook de tijd om de goede voornemens waar te maken, en misschien is dit voor jou dus wel het moment om eindelijk eens echt dat instrument te gaan leren spelen dat al zo lang op je 'to do list' staat.
De bekendste basgitaren ter wereld zijn de Fender Jazz Bass en de Fender Precision Bass. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen deze twee basgitaren? Is de ene beter dan de andere? Welke is het meest geschikt voor jou?
Als je nog maar net bent begonnen met drummen, en je wilt je eerste drumstel aanschaffen, dan kan het behoorlijk lastig zijn om de juiste keuze te maken. ‘Wat is een goed drumstel voor beginners?
Alle medewerkers van Music All In wensen je een gelukkig nieuwjaar! Ook dit jaar doen we er weer alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Volg ons en blijf op de hoogte het komende jaar!

Search

z