🎸 Dit zijn de mooistetweedehands muziekinstrumenten van deze maand

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Music All In Blog

Vandaag (zaterdag 15 juni 2024) is het International Surfing Day. Uiteraard willen wij deze dag niet onopgemerkt voorbij laten gaan en zetten het ultieme surf-instrument in het zonnetje: de ukelele!
De meteorologische zomer is begonnen en we naast dat we reikhalzend uitkijken naar mooi weer, doen we dat natuurlijk ook naar de mooiste tweedehands muziekinstrumenten van juni!
De zomer staat voor de deur en het festivalseizoen is begonnen. Natuurlijk wil jij deze zomer ook een paar te gekke festivals bezoeken, maar welke zijn er nu echt de moeite waard?
Vandaag, 18 mei, is het ‘World Whiskey Day’, een mooi moment om eens wat dieper in te gaan op de magische combinatie van whisky en muziek.
Het is weer hoog tijd om enkele tweedehands muziekinstrumenten in het zonnetje te zetten tijdens deze mei 'bluesmaand' van Music All In. Een divers aanbod aan  schitterende tweedehands instrumenten! 

De meeste mensen die beginnen met gitaar spelen beginnen met een akoestische gitaar. Of dit ook noodzakelijk is, en wat voor jou als startende gitarist de beste keuze is onderzoeken we in deze blog.

April doet wat hij wil, maar wij hebben wat jij wilt: ...de mooiste tweedehands muziekinstrumenten uiteraard! Ook deze maand weer enkele occasions om je vingers bij af te likken.

Het is alweer half maart en we hebben, door de enorme drukte, nog niet eens de tijd gehad om de gaafste tweedehands muziekinstrumenten aan je te showen. Gelukkig hebben we nu nog even een gaatje gevonden om wat te vertellen over een paar waanzinnig gave tweedehands instrumenten die je nu in ons aanbod vindt!

Lees alles over de verschillende blaasinstrumenten uit de familie van de koperblazers. Hoe heten ze en wat zijn de verschillen en overeenkomsten?
Zoek je een leuk cadeau voor een muzikant? Gelukkig zijn er genoeg accessoires in verschillende prijscategorieën die muzikanten altijd kunnen gebruiken. Wij helpen je op weg met leuke cadeaus voor spelers van de meest voorkomende muziekinstrumenten.
Nu de NAMM show weer achter ons ligt, waar alle aandacht ging naar de allernieuwste muziekinstrumenten, is het nu weer tijd om een aantal van onze tweedehands pareltjes in he zonnetje te zetten!
2024 is alweer ruim twee weken oud en dat betekent dat het hoog tijd wordt om nog enkele toffe tweedehands muziekinstrumenten aan je te laten zien. Ook deze maand hebben we weer een aantal pareltjes binnengekregen!

Zoeken

z