z

Tweedehands instrument verkopen?... Dat kan! Meer informatie

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Yamaha Genos 2

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Music All In Blog

De feestmaand is aangebroken. Tijd voor gezelligheid, lekker eten en....samen muziek maken natuurlijk! Misschien is één van deze prachtige tweedehands muziekinstrumenten wel het perfecte cadeau voor bij jou onder de kerstboom! 
Je pedalboard, is naast je gitaar en versterker, een zeer belangrijk onderdeel van je gear als gitarist. De volgorde van je pedalen op je pedalboard is echter van cruciaal belang om het optimale geluid uit je gitaareffecten te halen. Wij deze handleiding, zodat jij het hoogst haalbare uitje gitaarpedalen kunt halen!

Jij, of misschien wel jouw zoon of dochter, wilt graag saxofoon leren spelen. Nu ben je op zoek naar een geschikte saxofoon voor beginners, maar wat is nu het ideale instapmodel? Wij maken het kiezen makkelijker met een top drie van geschikte altsaxofonen voor beginners.

Als je graag dwarsfluit wilt leren spelen, en je bent van plan je eerste dwarsfluit te kopen, dan vraag je je misschien af wat een goede dwarsfluit voor beginners is. Wij helpen jou met de top drie dwarsfluiten die uitermate geschikt zijn voor de beginnende fluitist!

Het jaar vliegt voorbij en voordat je het weet is het alweer november! Ook deze maand staat onze winkel weer bomvol met de prachtigste occasions dus wie weet kun je nu al je slag slaan voor de aankomende feestmaand...
Drummen lijkt je één van de tofste dingen om te doen en dat snappen wij, want drummen is ook helemaal geweldig! Maar waar begin je? Heb ik een drumstel nodig en wat voor één? Ga ik les nemen of kan ik het helemaal zelf? Om je op weg te helpen maakten wij een lijst met tips om je een superstart te geven. 
De herfst is weer begonnen en ondanks dat het nu nog prachtig weer is, zal dat binnenkort vast omslaan naar kouder en natter herfstweer. Een tijd dat we meestal wat minder tijd buiten spenderen, maar des te meer tijd hebben we om lekker muziek te maken!
Het Fender Stratocaster model is waarschijnlijk het bekendste elektrische gitaarmodel ter wereld. De gitaar is honderden, zo niet duizenden keren door andere merken gekopieerd en het diende als inspiratie voor zoveel andere gitaarmodellen. Het is tevens het meest verkochte model ooit...

Het ‘oermodel’ elektrische solidbody gitaar is de Fender Telecaster. Nieuwe vindingrijke instrumenten hebben altijd gezorgd voor nieuwe bewegingen in de popmuziek. Maar er zijn maar weinig instrumenten die voor zo’n lange tijd, zo’n grote invloed hebben op zo’n beetje alle muziekstijlen uit de westerste muziek als de Telecaster.

Het leuke aan de elektrische gitaar is natuurlijk dat je eindeloos veel verschillende soundjes kunt maken. Maar waar moet je beginnen als je nog geen effectpedalen in je bezit hebt? Om je op weg te helpen maakten wij een top 5 effectpedalen voor de elektrische gitaar!
Ook in september staat de winkel weer vol met prachtige tweedehands muziekinstrumenten. Deze maand in de etalage o.a. een echte Brian Setzer Hot Rod signature Gretsch!
Wil je graag trompet leren spelen maar heb je geen zin om meteen een vermogen uit te geven aan een trompet? Wij maakten een lijst met de vijf best betaalbare trompetten die allemaal zeer geschikt zijn voor starters!

Zoeken

z