z

COVID-19 Update: We're still here and ready to help! Check out our extended service. Read more ...

Order the most beautiful ukuleles

Shop for the most popular western guitars

Go directly to guitar strings and order online

z

Free shipping from €49.95

Order all keyboards directly online

NORD: the most popular piano on stage

Beautiful collection of more than 60 pianos and 25 grand pianos

z

Free shipping to EU from €99.95

z

Free shipping to EU from €99.95

Choose from a variety of handmade violins

Rosin for string instruments. Order online easily

Practice in silence. View all electric violins

z

Free shipping to EU from €99.95

z

Free shipping from €99.95

Music All In Blog

In deze blog leggen we de overeenkomsten en verschillen tussen een stage piano en een digitale piano uit. Zo helpen we jou om de beste keuze te maken!
  • 4 Read time
In deze blog leggen we de verschillen tussen een keyboard en een synthesizer uit en waarom je voor het ene of het andere instrument zou moeten kiezen. Zo helpen we jou een weloverwogen keuze maken!
  • 3 Read time
Wil je een snelle gitaar? Dan ga je voor een Ibanez RG. Bij de RG is overal aan gedacht om snel spelen makkelijker te maken. De door Hoshino Gakki geproduceerde gitaar is dan ook sinds de introductie in 1987 de meest populaire ‘super-strat’ die verkrijgbaar is. Inmiddels bestaat het model alweer 34 jaar maar is nog steeds het best verkopende model van Ibanez. In deze blog lees je over de geschiedenis en alle verschillende modellen en specificaties.
  • 5 Read time

Het ‘oermodel’ elektrische solidbody gitaar is de Fender Telecaster. Nieuwe vindingrijke instrumenten hebben altijd gezorgd voor nieuwe bewegingen in de popmuziek. Maar er zijn maar weinig instrumenten die voor zo’n lange tijd, zo’n grote invloed hebben op zo’n beetje alle muziekstijlen uit de westerste muziek als de Telecaster.

  • 5 Read time
Heeft jouw kind een muzikale interesse in gitaarspelen? Er is zo’n uitgebreid aanbod en welk type en merk is nou voor jouw kind geschikt? We begrijpen die twijfel, dus daarom dat we hier specifiek op ingaan in dit blog.
  • 3 Read time
In deze blog leren we je de basis van piano-akkoorden spelen. Je leert wat akkoorden eigenlijk zijn, op welke manieren je ze kunt spelen en welke vingerzetting je hanteert.
  • 9 Read time
In deze blog leggen we je uitgebreid uit hoe je je ukelele stemt. Check ook de video waarin we het voordoen.
  • 5 Read time
Welke gitaar moet je kopen? Een dure of een goedkope. Wij leggen je uit wat de verschillen zijn en waar je op moet letten.
  • 2 Read time
Je wilt gitaar leren spelen maar waar begin je? Omdat een gitaar van oorsprong een begeleidingsinstrument is, kan het een goed idee zijn om te beginnen met gitaarakkoorden. Zo kun je bijvoorbeeld de zangmelodie begeleiden en dat is vaak leuker dan alleen een melodietje spelen. Door verschillende ‘grepen’ te leren kun je al snel veel verschillende (pop)nummers spelen en wij gaan je daarbij helpen met deze blog!
  • 13 Read time

Je zou graag een instrument leren spelen, maar het kost zo veel tijd en moeite voordat je er echt wat mee kan. Zijn er dan geen instrumenten die wat makkelijker zijn om te leren spelen? Zeker wel! Er zijn heel wat instrumenten waarop je in relatief korte tijd al hele leuke songs kan spelen!

  • 3 Read time
Je wilt een basgitaar kopen maar je speelt nog niet zo lang of moet zelfs nog beginnen. Dan kan het erg lastig zijn om te kiezen en kun je wel wat hulp gebruiken. In deze koopgids basgitaar leggen we het een en ander uit over basgitaren zodat je weet waar je zoal op kunt letten en de juiste keuze kunt maken!

Search

z