z

Jouw tweedehandsmuziekinstrumentverkopen? Meer info op onze inkooppagina

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Alles over Bol PIano's & Music All In

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

10% Korting op alle NAMM Show Pre-Orders

Op de NAMM Show worden honderden nieuwe producten, types, modellen,finishes en accessoires gepresenteerd. En wellicht zit daar een product tusssen wat jij op het oog hebt. Dat komt goed uit, want de komende twee weken krijg je 10% korting op alle nieuwe producten die deze NAMM gelanceerd worden. Je kunt jouw keuze alvast in besteling zetten bij ons en zodra de eerste moodellen binnen komen ontvang je jouw nieuwe product met 10% korting.

Voorwaarden
- Het merk moet in ons assortiment zitten. Wij kunnen geen producten bestellen van merken die we niet voeren.
- Bij het bestellen vragen we een aanbetaling van 20%

Neem contact met ons via Whatsapp of e-mail en we helpen je graag verder!

Rechtstreeks vanaf de NAMM Show 2022

Na 2 jaar afweigheid zijn we weer bij de NAMM Show 2022. De allerleukste vakbeurs voor iedere muzikant. Bijna alle merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd. Op de NAMM Show presenteren zij hun nieuwste producten en muziekinstrumenten. En wij zijn erbij om je alles te laten zien. Iedere dag laten we je de nieuwste producten zien van alle grote en kleine merken.

Als je wilt starten met gitaarspelen heb je natuurlijk een gitaar nodig. En je wilt waarschijnlijk niet meteen een hele prijzige gitaar, maar natuurlijk wel een gitaar die lekker speelt, goed klinkt en goed op stemming blijft. Wij helpen je op weg met deze top 5 gitaren voor de beginnende gitarist!
Het Fender Stratocaster model is waarschijnlijk het bekendste elektrische gitaarmodel ter wereld. De gitaar is honderden, zo niet duizenden keren door andere merken gekopieerd en het diende als inspiratie voor zoveel andere gitaarmodellen. Het is tevens het meest verkochte model ooit...

Het ‘oermodel’ elektrische solidbody gitaar is de Fender Telecaster. Nieuwe vindingrijke instrumenten hebben altijd gezorgd voor nieuwe bewegingen in de popmuziek. Maar er zijn maar weinig instrumenten die voor zo’n lange tijd, zo’n grote invloed hebben op zo’n beetje alle muziekstijlen uit de westerste muziek als de Telecaster.

Zoeken

z