z

COVID-19 Update: We're still here and ready to help! Check out our extended service. Read more ...

Order the most beautiful ukuleles

Shop for the most popular western guitars

Go directly to guitar strings and order online

z

Free shipping from €49.95

NORD: the most popular piano on stage

Beautiful collection of more than 60 pianos and 25 grand pianos

Order all keyboards directly online

z

Free shipping to EU from €99.95

Choose from a variety of handmade violins

Rosin for string instruments. Order online easily

Practice in silence. View all electric violins

z

Free shipping to EU from €99.95

z

Free shipping from €99.95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Jij bepaalt, wat jij betaalt!

Ben je op zoek naar een nieuwe gitaar, saxofoon, digitale piano, trompet, viool of een ander instrument? Dan is nu het juiste moment om contact met ons op te nemen! Van 20 t/m 28 mei kun je namelijk zelf bepalen wat je wilt betalen bij Music All In. Doe ons een goed voorstel en misschien maak je wel de ultieme deal!

Hoe werkt het? Heb je een product of combinatie van producten op het oog waarbij je denkt dat de prijs nog scherper kan dan op onze website? Doe ons dan een redelijk bod!

Stuur jouw bod via de mail naar info@musicallin.nl of via whatsapp en vermeld hierbij je telefoonnummer en je email adres. Wij zullen je bod overwegen en je bod aannemen of je een tegenbod bieden. Wij nemen contact met jou op om de deal rond te maken.

Kom je liever langs in de winkel? Dat kan ook. Je bent van harte welkom in onze muziekwinkel in Noordwijk en wie weet maken we samen een mooie deal!

Voorwaarden
 • Deze actie is geldig van 21 t/m 28 mei 2022
 • De actie is geldig op alle producten op de website
 • Mail info@musicallin.nl of whatsapp en vermeldt de producten, het bod en je contactgegevens
 • Je bod wordt in overweging genomen als het een redelijk bod is
 • Populaire categorieën

  Ruil je oude instrument in!

  Wil je een nieuw instrument kopen? En heb je nog oude instrumenten? Wist je dat deze kunt inruilen en het bedrag wat je ervoor terug krijgt, gaat van de prijs af van het nieuwe instrument.

  Zeker in combinatie met de Name Your Price Sale kun je extra voordelig jouw favoriete instrument aanschaffen.

  De mooiste tweedehands instrumenten

  Wist je dat wij bij Music All In gek zijn op gebruikte instrumenten? We ruilen iedere dag muziekinstrumenten in, maar kopen ze ook in. Wil je iets verkopen. Bekijk de mogelijkheden op onze pagina "inkoop gebruikte instrumenten". Ben je op zoek naar iets unieks, een model wat niet meer genmaakt wordt, of een beter instrumente voor minder geld? Doe dan een mooi bod op een van onze mooie tweedehands muzekinstrumenten.

  De feestdagen hebben we achter de rug en het normale leven is weer begonnen. Dit is natuurlijk ook de tijd om de goede voornemens waar te maken, en misschien is dit voor jou dus wel het moment om eindelijk eens echt dat instrument te gaan leren spelen dat al zo lang op je 'to do list' staat.
  De bekendste basgitaren ter wereld zijn de Fender Jazz Bass en de Fender Precision Bass. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen deze twee basgitaren? Is de ene beter dan de andere? Welke is het meest geschikt voor jou?
  Als je nog maar net bent begonnen met drummen, en je wilt je eerste drumstel aanschaffen, dan kan het behoorlijk lastig zijn om de juiste keuze te maken. ‘Wat is een goed drumstel voor beginners?

  Search

  z