z

COVID-19 Update: We're still here and ready to help! Check out our extended service. Read more ...

Order the most beautiful ukuleles

Shop for the most popular western guitars

Go directly to guitar strings and order online

z

Free shipping from €49.95

Order all keyboards directly online

NORD: the most popular piano on stage

Beautiful collection of more than 60 pianos and 25 grand pianos

z

Free shipping to EU from €99.95

z

Free shipping to EU from €99.95

Choose from a variety of handmade violins

Rosin for string instruments. Order online easily

Practice in silence. View all electric violins

z

Free shipping to EU from €99.95

z

Free shipping from €99.95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Een elektrisch drumstel kopen bij Music All in

In onze muziekwinkel in Noordwijk hebben we een enorm aanbod van de populairste en beste elektrische drumkits van onder andere Roland en Carlsbro.

Of je nu wilt beginnen met drummen, of al jarenlang speelt. Voor plezier of voor professioneel gebruik. Wij hebben voor jou het perfecte digitale drumstel. Met onze kennis en jarenlange ervaring helpen we je graag met het vinden van de voor jouw perfecte drumkit.

Ook voor accessoires kun je bij ons terecht. Denk aan hardware, drumstokken, hoofdtelefoons, speakers en drummatten.

Ouderwets goede service, met een moderne collectie en goede prijzen. Dat vind je bij Music all in! We zijn je graag van dienst.

Dé e-drums specialist van Nederland en omstreken

In onze muziekwinkel is een complete afdeling ingericht speciaal voor elektrische drums. Onze e-drum afdeling heeft over de jaren landelijke bekendheid en waardering gekregen. Daar zijn we natuurlijk trost op! Jarenlange ervaring en passie voor elektrische drums, service en scherpe prijzen. Dat is music All In!

In de drumwinkel staan alle kits speelklaar opgesteld, zodat je zelf de verschillen kunt horen en voelen tussen de verschillende drumstellen. Daarnaast helpen we je graag met al je vragen over e-drums en kun je bij ons terecht voor reparaties van je elektrische drumstel.

Hieronder tref je een kleine greep uit het elektrische drum assortiment van Music All In. Wil je ze in het echt ervaren of heb je vragen over een bepaald model? Neem dan contact op!

Drumstel inruilen? Graag!

In een goede muziekwinkel kun je ook terecht met je oude producten, bij ons uiteraard ook. Wil je een oud muziekinstrument inruilen op je nieuwe aankoop? Dat kan!

Zo betaal je minder voor je nieuwe digitale drumstel en maak je weer een starter blij met jouw oude producten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Search

z