🎸 Ontdek Blues Maand bij Music All In: Kortingen en Geweldige Acties

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Tweedehands muziekinstrumenten van oktober

  • 4 Read time

Ook deze maand hebben we weer hele gave tweedehands muziekinstrumenten binnengekregen. In deze blog lichten we er weer een paar voor je uit. Op onze tweedehands muziekinstrumenten-pagina vind je er nog veel meer!

 

Buffet Crampon RC Klarinet (verkocht)

We trappen af met deze schitterende Buffet Crampon RC (Robert Carrée) besklarinet. Voor deze klarinet wordt speciaal geselecteerd Grenadillehout van de allerhoogste kwaliteit gebruikt. Het hout is in de natuurlijke kleur gelaten, vandaar ook dat elke Buffet Crampon RC klarinet een uniek uiterlijk heeft.

Buffet Crampon RC Klarinet

Het originele model van de Buffet Crampon komt uit 1974 maar vandaag de dag is het model verbeterd en perfect uitgebalanceerd. Zijn iets vlakkere uiteinde verbetert de projectie, de intonatie is beter geworden en hij heeft een heel stabiele respons. De klank van deze Buffet Crampon klarinet is werkelijk betoverend mooi en zeer warm.

De Buffet Crampon klarinet is verkocht. Klik op de link voor het actuele aanbod van tweedehands blaasinstrumenten.

 

Jackson JS32 L Rhoads Linkshandige Elektrische Gitaar (verkocht)

Als je opzoek bent naar een echte metal-/rockgitaar maar dan wel de linkshandige versie, zoek dan niet verder! De Jackson JS32 L Rhoads elektrische gitaar is het signature-model van Randy Rhoads, de gitarist van Ozzy Osbourne. Zijn uiterlijk verraadt al dat je hier met een gitaar te maken hebt die geschikt is voor de zwaarste muziekstijlen, en dat maakt deze gitaar dan ook helemaal waar.

Jackson JS32 L Rhoads Linkshandige Elektrische Gitaar

Om te beginnen al de Jackson High-output humbuckers die de bruutste rock en metal-sounds mogelijk maken. De gitaar is uiterst stabiel en blijft perfect gestemd staan door de granietversteviging en scarf joint en de Jackson-branded Floyd Rose double locking tremolobrug. Zelfs bij de diepste dive-bombs. De dunne, bolt-on esdoornhouten hals is dun en maakt het spelen op deze Jackson JS32 L Rhoads snel en soepel en is dus ook zeer geschikt voor het snellere soleerwerk.

Let op: het gaat hier om een linkshandig exemplaar!

De linkshandige Jackson JS32 is verkocht. Klik op de link voor ons actuele aanbod van tweedehands gitaren.

 

LAG THV20 DCE HyVibe Semi-Akoestische Gitaar (verkocht)

De LAG THV20 DCE HyVibe semi-akoestische gitaar is vooruitstrevend en geniaal! De innovatieve voorversterker maakt het mogelijk om effecten, zoals een chorus, toe te voegen en ook beschikt hij over een looper zodat je kunt soleren over je eigen zojuist ingespeeld akkoordenschema. Super om te oefenen maar wat dacht je van de mogelijkheden bij optredens? Je hoeft alleen je gitaar mee te nemen, in te pluggen en je beschikt over de mogelijkheden waar je anders een complete effectenbak voor moet meenemen.

LAG THV20 DCE HyVibe Semi-Akoestische Gitaar Occasion

Het geluid van de LAG THV20 DCE is sowieso al prachtig door zijn Engelmann sparrenhouten bovenblad en speciaal geselecteerde ovangkol zijkanten. Echt en prachtige gitaar dus die ook pas een half jaar oud is en er nog als nieuw uitziet. De meegeleverde stevige gitaarkoffer houdt hem ook mooi tijdens het vervoer.

Deze LAG THV20 is verkocht. Klik op de link voor het actuele aanbod van tweedehands akoestische gitaren.

 

Sire Marcus Miller V9 Fretloze Basgitaar (verkocht)

Wat geeft een fretloze basgitaar toch een heerlijk geluid. Zeker deze Sire Marcus Miller V9 Fretloze basgitaar die ook nog eens een enorm pallet aan klankkleuren kan produceren. De verschillende dual-pots en schakelaars maken dat mogelijk.

Sire Marcus Miller V9 Fretloze Basgitaar

Dat de legendarische bassist Marcus Miller zijn naam aan deze basgitaar verbindt zegt verder eigenlijk al meer dan duizend woorden. De basgitaar met zijn zeer comfortabele afgeronde fingerboard, speelt en klinkt gewoon helemaal fantastisch. De Marcus Miller V9 heeft een heel klein beetje playwear aan de bovenzijde maar ziet er verder nog fantastisch uit!

De Marcus Miller V9 is verkochtKlik op de link voor het actuele aanbod vantweedehands basgitaren.

 

 

Korg G1 Air Digitale Piano (verkocht)

De Korg G1 Air is een zeer geavanceerde, stijlvolle digitale piano met een adembenemend gedetailleerde sound. Niet alleen klinkt deze digitale piano geweldig, het is ook een aanwinst voor elke huis- of slaapkamer met zijn ultraslanke en prachtige design.

Korg G1 Air Digitale Piano Occasion

Met de Korg G1 Air haal je een akoestische speelbeleving in huis, niet alleen qua sound maar ook qua speelgevoel door o.a. Het Real Weighted Hammer Action 3-klavier-systeem (RH-3). Dit alles natuurlijk wel met alle voordelen van een digitale piano!

De Korg G1 Air is verkocht. Klik op de link voor het actuele aanbod van tweedehands piano's

Recording King Lap Steel RG-32-SN S (verkocht)

Als je gitaar of een ander instrument speelt en je zoekt voor een niet te hoge prijs en lap steel ‘voor erbij’ dan zou deze Recording King Lap Steel RG-32-SN S wel eens wat voor jou kunnen zijn!

Recording King Lap Steel RG-32-SN S

Een hele toffe lap steel met een waanzinnig design. Een humbucker element geeft hem zijn prachtige warme toon. De RG-32 heeft wel wat lichte krasjes maar is technisch helemaal in orde.  

Deze Recording King lapsteel is helaas al verkocht. Klik op de link voor het actuele aanbod van tweedehands muziekinstrumenten. Je kunt natuurlijk ook altijd bij ons in de winkel in Noordwijk langskomen om de muziekinstrumenten in het echt te zien en te proberen. 

 

 

 

Leave a comment (alle velden verplicht)

Comments are manually approved before they become visible.

Zoeken

z