🎵Wij kopen jouw tweedehands instrument... Meer informatie

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Nieuwe Producten April 2021

De nieuwste producten en mooiste tweedehands muziekinstrumenten van april

Iedere dag komen er nieuwe producten binnen bij Music All In. Maar ook worden er muziekinstrumenten ingeruild en ingekocht. Je kunt bij ons uiteraard inruilen als je een nieuw instrument koopt, maar ook kopen we direct in bij de klant. Wil je hier meer over weten? Lees dan eens onze inkoop gebruikte instrumenten pagina.

In deze blog laten we de leukste, beste, apartste, noemenswaardigste en interessantste instrumenten van deze maand aan je zien. Wil je meer weten over een van deze instrumenten? Neem dan contact met ons op of kom naar onze winkel in Noordwijk! Maak gemakkelijk een afspraak voor een moment wat jou uitkomt.

 

 

nieuwe mandolines

Nieuwe mandolines!

Deze maand voor het eerst bij ons inde winkel zijn twee nieuwe mandolines. De eerste is een Recording King RAM-3-TS. Een mandoline met een massief sparrenhouten bovenblad in een mat gelakte Tabacco Burst finish.  De tweede is een F-Style mandoline van The Loar. Deze opvallende mandoline heeft gave specificaties, waaronder een extra dunne hals met een V profiel, waardoor hij comfortabel in de hand ligt en zorgt dat deze makkelijk bespeelbaar is. Beide in een betaalbare prijsklasse en ideaal voor muzikant die wil starten met mandoline of het juist als tweede instrument erbij wil doen!

Bekijk de Recording King RAM-3-TS hier

Bekijk de The Loar F-Style Mandoline hier

 

klarinet buffet crampon

 

 

Een van de mooiere occasions deze maand (verkocht)

Zoals gezegd ruilen we iedere week instrumenten in. En daar zitten regelmatig prachtige occasions tussen. Deze Buffet Crampon Evette Master Bb Klarinet is er zo een! Buffet Crampon is hét klarinet merk en bekend bij iedere klarinettist. Deze Evette Master is dan ook een buitenkansje voor de iedereen die op zoek is naar een Buffet Crampon Bb klarinet of voor de starter die een top instrument wil om mee te starten.

De Buffet Crampon klarinet is inmiddels verkocht. Klik op de link voor het actuele aanbod van tweedehands blaasinstrumenten.

 

 

 

 

tanglewood gitaarset

Een complete gitaarset speciaal voor de starter

Ook nieuw in de collectie is deze complete gitaarset speciaal voor de starter. De set bestaat uit een Tanglewood Crossroad serie western gitaar, een statief een draagtas, plectra, een stemapparaat en een capo. Helemaal compleet dus en nu extra voordelig. Nogmaals perfecte keuze voor iedereen die wil starten of wil overstappen op een staalsnarige gitaar.

Bekijk deze perfecte starterset hier

  

Recording King Songwriter gitaarversterkers

Recording King heeft twee nieuwe versterkers op de markt gebracht speciaal voor akoestische instrumenten. Er zijn twee modellen de Songwriter 60 watt en de Songwriter 30 watt. Beide modellen komen met 2 kanalen. Waarvan 1 gebalanceerd. Perfect dus als je met z’n tweeën tegelijkertijd speelt of je naast een gitaar ook een microfoon wilt aansluiten.

Bekijk de Songwriter 60 hier

Bekijk de Songwriter 30 hier

 

 

lag tramontane travel serie

LAG Tramontane Travel serie akoestische gitaren

Een van de gaafste akoestische gitaren die wij deze maand binnen kregen zijn de nieuwe LAG Tramontane Travel serie. Deze modellen zijn driekwart modellen. Extra compact dus en zeer geschikt om mee te nemen op reis. Zeker dankzij de zeer luxe gigbag die er bij geleverd zit. De Tramontane Travel gitaar is in twee versies te krijgen. Een rood cedar model en een khaya model. Deze gitaren concurreren direct me bekende travel modellen zoals de Taylor GS Mini en de Martin Little Martin

 

Deze Travel serie zit niet meer in het assortiment. 

 

 

3 nieuwe elektrische gitaren

3 Coolste “nieuw gearriveerde” elektrische gitaren

Fender American Pro II Strat Sunburst. Een in USA gemaakte Stratocaster met de gave combinatie van een Maple hals, Sunburst finish en tortoise slagplaat.

Harmony Rebel Champagne. Een moderne Harmony in een prachtige finish. Heeft o.a. een mahonie body en hals, met een toets van ebbenhout.

Ibanez TQM1NT Signature. Model van de bekende gitarist Tom Queyle. In Japan gebouwd en heeft o.a. een toasted neck en Seymour Duncan pick-ups.

 

 

Leave a comment (alle velden verplicht)

Comments are manually approved before they become visible.

Zoeken

z