🇳🇱 27% korting tijdens Recording Kingsdayop Recording king, The, VHT en meer...🇳🇱

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Nieuwe instrumenten van de maand januari!

  • 4 Read time

 

De Markbass MB RB Kilimanjaro 4 string basgitaar natural

Nieuw in onze winkel is de schitterende Markbass MB RB Kilimanjaro die is vernoemd naar de hoogste berg van Afrika. Deze bas doet zijn naam eer aan omdat hij ook van de allerhoogste kwaliteit is. RB staat voor Richard Bona, de Amerikaanse bassist waarmee deze basgitaar stap voor stap is ontwikkeld en geperfectioneerd.

Markbass MB RB Kilimanjaro 4 String Basgitaar Natural

Naast zijn opvallende Ninja RB uiterlijk is de MB RB Kilimanjaro ook onder de motorkap tot in de puntjes verzorgt. Een uitstekend elektronisch circuit zoals we dat van Markbass gewend zijn. Met een actieve/passieve schakelaar op de toon waardoor er een geweldige menging van de BARTOLINI MK4CBC pick-ups mogelijk is in vergelijking met een gewone mengregeling. Schakel op een sensuele manier van heldere frisse tonen naar diepe warme tonen.

Om hem perfect af te maken is de Markbass is  uitgerust met hardware van de beste kwaliteit zoals de zwarte Gotoh tuners en de Hipshot Kickass four string-brug.

Kom hem eens uitproberen in onze winkel in Noordwijk of klik op de link voor meer informatie en foto’s van de Markbass MB RB Kilimanjaro.

 

Ibanez AZES40MGR Mint Green

Ben je net begonnen of wil je gaan beginnen met gitaarspelen? Ibanez komt met de ideale gitaar voor beginners door de zeer populaire AZ – serie uit te breiden met de AZES (AZ Essentials) lijn. De AZES serie is helemaal toegespitst op de beginnende speler. Dit doormiddel van een budgetvriendelijke prijs en enkele specifieke functies die uniek zijn voor deze serie.

Ibanez AZES40MGR AZ Essentials - Mint Green

De Ibanez AZES 40MGR is bijvoorbeeld uitgerust met een mono-unit uitgang. Deze bestaat uit één stuk en is zo zeer solide waardoor de jackplug zeer stevig zit en je geen last hebt van storingen door loszittende onderdelen zoals veel andere startersgitaren die vaak hebben en die het oefenen nogal eens wat minder prettig kunnen maken. Of de comfortabele ronde brugzadels die het afstellen makkelijk maken en meer comfort geven aan je hand bij het aanslaan. Ook de toet-radius van 250 mm maakt het een zeer comfortabel spelende gitaar voor starters.

Met het dyna-MIX 9 systeem en de twee single coils en humbucker-elementen kun je maar liefst schakelen tussen negen verschillende klankvariaties. Zo is deze gitaar ook inzetbaar voor zo’n beetje alle muziekstijlen wat ook zeer handig is als je begint met spelen en nog niet precies weet wat jouw stijl is. Naast het kekke mintgroene kleurtje is de gitaar ook in een zwarte uitvoering verkrijgbaar. Kom je hem uitproberen in onze gitaar showroom?

Klik op de link voor meer informatie en afbeeldingen van deIbanez AZES40MGR AZ Essentials - Mint Green.

 

Stagg SES-30 Ice Blue Metallic Elektrische gitaarset

Een andere goede keuze voor de startende gitarist is deze Stagg ES-30 Ice Blue Metallic elektrische gitaarset. Voor nog net geen 200 euro heb je een gitaar plus gitaarversterker en ben je er dus helemaal klaar voor!

De Stagg SES-30 is een comfortabel Stratocaster-model. Dit model is het meest succesvolle model van alle elektrische gitaren en dat is zeker niet voor niks. Het model speelt fijn en voelt zeer comfortabel aan omdat de contouren van de body naadloos aansluiten op je eigen lichaam tijdens het spelen. Ook is het een gitaar die inzetbaar is voor zo’n beetje alle speelstijlen. Stagg maakt dit model toegankelijk en betaalbaar voor beginners terwijl het toch een van de beste kwaliteit startersgitaren is.

Stagg SES-30 Ice Blue Metallic Elektrische gitaarset

De meegeleverde Cort CR15R-BK gitaarversterker is de perfecte oefenversterker en het is bijna ongelofelijk wat de gitaarversterker in deze prijsklasse biedt. Hij heeft een ingebouwd overdrive kanaal, reverb en een hoofdtelefoonaansluiting. Er is zelfs nog een aux-ingang zodat je bijvoorbeeld je telefoon of tablet kunt aansluiten om zo mee te spelen met je favoriete nummers!

De Stagg SES-30 Ice Blue Metallic Elektrische gitaarset is online te bestellen zodat je hem de volgende werkdag in huis hebt, maar natuurlijk ook te bekijken of proberen in onze winkel in Noordwijk!

 

Roland FP-30X compleet met onderstel en pedalen

Pak deze deal als je niet alleen op zoek bent naar een goede elektrische piano, maar je ook graag een complete set in huis haalt zodat je niet nog verder hoeft te zoeken naar een onderstel en/pianopedalen. Met deze set heb je een complete piano met een mooi en bij elkaar passend design. Bijkomend voordeel is de vriendelijke prijs die echt laag is voor een piano van deze kwaliteit.

Roland FP-30X compleet met onderstel en pedalen

De Roland FP-30X heeft een geweldig klank. Hij maakt gebruik van de SuperNatural pianotechnologie die in combinatie met een nieuwe sound engine en krachtige speakers zorgt voor een ongekend geluid. Naast de krachtige sound biedt de FP-30X ook hele goede speeleigenschappen. De 88 toetsen zijn op een goede manier verzwaard zodat ze aanvoelen als bij een akoestische piano. Zodoende kun je met meer dynamiek spelen en zal ook je techniek in stand blijven of verbeteren.

Klik op de link voor meer informatie en foto’s over de Roland FP-30X

 

J.N Guitars GLEN-OCE N Orchestra Semi-Akoestische Western Gitaar

De J.N. Guitars GLEN-OCE N Orchestra is nieuw in ons akoestische gitaarassortiment. Een mooie veelzijdige akoestische gitaar die voorzien is van een pick-up en voorversterker zodat hij ook makkelijk is uit te versterken. Het orchestra model heeft een slanke comfortabele body die toch een groots geluid produceert.

J.N Guitars GLEN-OCE N Orchestra Semi-Akoestische Western Gitaar

De gitaar is een echte ‘allrounder’ wat speelstijlen betreft. Handig is de ingebouwde tuner zodat je altijd een stemapparaat bij de hand hebt en nooit met een valse gitaar hoeft te spelen!

Klik op de link voor meer informatie en foto’s over de J.N Guitars GLEN-OCE NOrchestra Semi-Akoestische Western Gitaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment (alle velden verplicht)

Comments are manually approved before they become visible.

Zoeken

z