🎸 Ontdek Blues Maand bij Music All In: Kortingen en Geweldige Acties

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Tweedehands muziekinstrumenten van september 2023

  • 4 Read time

Ook deze maand blijkt maar weer dat Music All In niet alleen het juiste adres is voor je nieuwe muziekinstrument, maar ook voor weergaloze tweedehands muziekinstrumenten! Ook in september staat de winkel weer vol met prachtige occasions die, dankzijn onze professionele reparateurs, allemaal in topconditie zijn gebracht. Uiteraard krijg je op je tweedehands muziekinstrument gewoon garantie en dezelfde goede service die je van ons gewend bent. Daarom ga je voor je tweedehands muziekinstrument naar Music All In! Deze maand in de etalage o.a. een echte Brian Setzer Hot Rod signature Gretsch. Lees snel verder!

   

Gretsch G6120SH Brian Setzer Hot Rod Green Sparkle (verkocht)

Brian Setzer is een held in de rockabilly scene en voor iedereen die houdt van jump blues, rock&roll, country en rockabilly zal Brian Setzer dan ook geen onbekende naam zijn. Al vanaf begin jaren ’80 werd hij bekend met de Stray Cats en sinds de jaren ’90 tourt hij met een heuse bigband rond heel de wereld.

Gretsch G6120SH Brian Setzer Hot Rod Green Sparkle

En al zeg je Brain Setzer, dan zeg je Gretsch gitaren want al zijn hele cariere speelt hij op de grote Gretsch G6120 Chet Atkins modellen. De Brian Setzer signatures zijn gebaseerd op zijn gemodificeerde G6120 model uit de 1959. De extra felle bite van de Gretsch G6120SH elektrische gitaar komt van de TV-Jones elementen en de ‘trestle bracing’ zorgt ervoor dat er ook bij hoge volumes geen feedback ontstaat met deze hollowbody. Over de supervette Green Sparkle hoogglanslak hoeven we niet veel te zeggen, die spreekt voor zichzelf!

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates; nieuw en occasion. Bekijk hier de de tweedehands gitaren en versterkers die nu beschikbaar zijn!

P. Mauriat System 76 goldlack sopraansax

De P. Mauriat System 76 sopraan heeft een gecentreerde kern en een ronde, warme toon. De saxofoons van P. Mauriat worden handgemaakt, de gebruikte metalen ondergaan een uitgebreid hameringsproces, en de toongaten worden een voor een uit de saxofoon gesneden om zo precisie en consistentie te garanderen.

https://musicallin.nl/products/sopraansax-paul-mauriat-syrth-76-goldlack-occasion

Het resultaat is een verbluffende respons en intonatie. Alle P. Mauriat saxofoons worden ook nog eens uitgebreid getest en geïnspecteerd door professionele kwaliteitscontroleurs zodat elk uniek exemplaar van de allerbeste kwaliteit is. Deze P. Mauriat System 76 is prachtig goud afgewerkt en heeft geen zichtbare gebruikerssporen. Echt een top-sax!

Bekijk meer foto's in informatie over de P. Mauriat System 76 goldlack sopraansaxofoon.

 

 

 

 

Tama Superstar Hyperdrive Black (verkocht)

De Tama Superstar Hyperdrive Black is niet zomaar een drumstel; het is een combinatie van kracht, stijl en sound! De stoere zwarte afwerking trekt meteen de aandacht maar het niet alleen de buitenkant die deze drumkit bijzonder maakt. De hyperdrive configuratie zorgt er namelijk voor dat elke groove moeiteloos overal doorheen snijdt en geeft een gebalanceerde sound van een diepe bas en scherpe snare en toms.

Tama Superstar Hyperdrive Black

De Tama Superstar Hyperdrive Black kan elke muziekstijl aan en is geschikt voor zowel het podium als voor opnamesessies. Een zeer robuuste en duurzame set met een soepele respons en een erg comfortabel speelgevoel. Deze set komt met een extra tom, dus niet met vier maar met maar liefs vijf toms! Maak hem compleet met cymbels uit ons ruime aanbod occasions!

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates; nieuw en occasion. Bekijk hier de de tweedehands drumstellen die nu beschikbaar zijn!

  

Martin D16GT (verkocht)

De 16-serie van Martin Guitars is een serie die in het leven is geroepen om akoestische gitaren met een zeer hoge geluidskwaliteit te leveren voor een stuk lagere prijs dan de gitaren uit de andere series van deze klasse. Er wordt gebruik gemaakt van iets minder zeldzame (maar wel massieve) houtsoorten die over zeer goede akoestische eigenschappen beschikken.

https://mail.google.com/mail/u/0/#search/jan/FMfcgzGtwqNLlXrNbKtRsVBKfvSTNcJH

De 16-serie is sinds hij in de markt is gezet zeer populair en levert ongecompliceerde gitaren met kwalitatief hoge eigenschappen. De Martin D16GT dreadnought geeft een zeer krachtige en warme klank die mede wordt veroorzaakt door Martin’s Hybrid X bracing system. Het mooiste is nog dat deze occasion werkelijk in nieuwstaat is en wij geen gebruikerssporen hebben kunnen ontdekken. Komt uiteraard met originele Martin koffer.

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates; nieuw en occasion. Bekijk hier de de tweedehands gitaren en versterkers die nu beschikbaar zijn! 

MAIN Altsaxofoon Blauw

Deze gave blauwe MAIN saxofoon is een perfecte sax voor de startende saxofonist! Niet alleen ziet hij er schitterend uit, ook de bespeelbaarheid en kwaliteit is zeer goed voor een altsaxofoon in dit segment. Deze blauwe saxofoon is in topconditie en heeft geen beschadigingen dus is eigenlijk zo goed als nieuw!

main altsaxofoon

Ook worden er een schoonmaakdoek en een mondstuk bijgeleverd dus je kunt als beginnende saxofonist meteen aan de slag! Is blauw toch niet helemaal jouw kleur? We hebben ook nog een prachtige rode MAIN saxofoon!

Bekijk meer foto's in informatie over de MAIN Altsaxofoon Blauw.

 

Al onze  tweedehands muziekinstrumenten zijn te zien en bespelen in onze prachtige muziekwinkel in Noordwijk. Uiteraard kun je ook direct online bestellen!

 

Leave a comment (alle velden verplicht)

Comments are manually approved before they become visible.

Zoeken

z