🎸 Ontdek Blues Maand bij Music All In: Kortingen en Geweldige Acties

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Tweedehands muziekinstrumenten van oktober 2023

  • 4 Read time

De herfst is weer begonnen en ondanks dat het nu nog prachtig weer is, zal dat binnenkort vast omslaan naar kouder en natter herfstweer. Een tijd dat we meestal wat minder tijd buiten spenderen, maar des te meer tijd hebben we om lekker muziek te maken! Misschien ben je ook wel helemaal toe aan een nieuw muziekinstrument?
 
Kijk in dat geval eerst eens bij onze grote collectie aan tweedehands muziekinstrumenten. Zo koop je vaak voor minder geld een kwalitatief beter instrument, en je bent ook nog eens harstikke duurzaam bezig! Hieronder je vertrouwde blog met de tofste occasions van de maand, maar check ook zeker de tweedehands instrumenten-pagina voor nog veel meer te gekke tweedehands muziekinstrumenten!
 

 

Roland Aerophone AE-10 (verkocht)

Jaja, ze bestaan echt, elektrische saxofoons! Je zou de Roland Aerophone eens moeten proberen om erachter te komen hoe verrassend echt het aanvoelt als je erop speelt. Het gave is dat je op de Aerophone niet alleen saxofoon kunt spelen, maar ook klarinet, fluit, viool, synthesizer en nog veel meer.

Roland Aerophone AE-10 Occasion

De traditionele saxofoon-vingerzetting voelt vertrouwd aan voor saxofoonspelers maar met 128 hoogwaardige sounds waaronder sopraan- en baritonsax, klarinet, trompet, strijkinstrumenten en een scala aan expressieve synthgeluiden kun je alle kanten op! De ademsensor zorgt ervoor dat de Aerophone AE-10 als een akoestische hoorn reageert en door de batterijvoeding kun je overal spelen. Hij heeft geïntegreerde luidspeakers maar voor nachtelijke oefensessies is er een hoofdtelefoonuitgang.

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates; nieuw en occasion. Bekijk hier de tweedehands blaasinstrumenten die nu beschikbaar zijn!

 
 

Yamaha CVP809-PE

De Yamaha CVP809-PE combineert de beste digitale piano met de beste keyboardfuncties van Roland. Met maar liefs 675 Styles (begeleidingen in allerlei soorten genres) zet je op eenvoudige wijze een compleet muziekstuk neer. En ook met de ingebouwde Band Experience kun je in je eentje als een complete liveband fungeren omdat er op automatische wijze een digitale band om jouw pianospel heen wordt gecreëerd.

Yamaha CVP809-PE

Het Grand Touch klavier met individueel gewogen toetsen zorgt voor een complete akoestische ervaring tijdens het spelen terwijl je kunt kiezen over een scala aan hoog kwalitatieve (piano)geluiden. Echt en te gek klinkende en spelende digitale piano met alle handige keyboardfuncties die je kunt bedenken!

Bekijk hier meer foto's en informatie over de Yamaha CVP809-PE.

 

Markbass New York 121 400-watt 8ohm cabinet

Markbass onderscheidt zich doordat het kwalitatief hoogwaardige kabinetten maakt die toch erg licht zijn, compact en makkelijk te vervoeren. Deze Markbass New York 121 weegt slechts 13,3 kilo maar heeft een groots geluid en kan belast worden tot 400 watt!

Markbass New York 121 400 watt 8ohm cabinet

Het New York 121 speakerkabinet is voorzien van een 12 inch speaker van neodymium en is aan de buitenkant hufterproof afgewerkt met stalen grill en beschermhoeken, en voorzien van een handvat. Hierdoor is de Markbass New York 121 gemakkelijk te vervoeren en dus ook zeer geschikt om mee te nemen voor een kleine of middelgrote gig.

Perfect te combineren met bijvoorbeeld de Mini CMD 122P of de CMD 121H combo’s van Markbass maar uiteraard geschikte voor alle 8 Ohm versterkers tot 400 Watt.

Bekijk hier meer foto's en informatie over de Markbass New York 121.

 

PRS SE Custom Semi-Hollow (verkocht)

De PRS SE Custom 22 Semi-Hollow is een eyecatcher, zeker in dit prachtige Santana Yellow, met een waanzinnige sustain. De semi-hollow body zien we bij PRS niet dikwijls, maar het geeft deze elektrische gitaar een ongekend volle warme toon! Heel tof is dat je met de push/pull tone-control switch zonder enige moeite van humbucker naar enkelspoelelement (single coils) schakelt.

PRS SE Custom Semi-Hollow Occasion

In combinatie met de 3-weg schakelaar heb je eindeloos veel mogelijkheden qua geluid! Natuurlijk is het, naast een goed geluid en de juiste looks, ook belangrijk dat de PRS SE Custom Semi-Hollow Body lekker speelt. Nou, dat zit ook helemaal snor! De Wide-Thin hals met speciale PRS-mensuur van 25 inch voelt zeer natuurlijk aan en speelt erg soepel.

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates; nieuw en occasion. Bekijk hier de tweedehands gitaren en versterkers die nu beschikbaar zijn!

 

Cello 4/4 Paesold 604 1988

Cello 4/4 Paesold 604 1988

Deze prachtige Duitse cello komt uit 1988 en is echt een schitterend klinkend muziekinstrument. Cello’s zijn instrumenten die met de jaren beter gaan klinken en deze komt met zijn 35 jaar dus pas net in de bloei van zijn leven. Uiteraard is hij online te bestellen maar je zou hem eigenlijk eens bij ons in de muziekwinkel in Noordwijk moeten horen, dan snap je pas echt wat we bedoelen met de prachtige klank van deze tachtigerjaren Paesold 604 cello.

Bekijk hier meer foto's en informatie over de Cello 4/4 Paesold 604.

 

Al onze  tweedehands muziekinstrumenten zijn te zien en bespelen in onze prachtige muziekwinkel in Noordwijk. Kom dus eens langs en geniet meteen van een lekkere kop koffie. Uiteraard kun je ook direct online bestellen!

 

 

 

Leave a comment (alle velden verplicht)

Comments are manually approved before they become visible.

Zoeken

z