z

COVID-19 Update: We're still here and ready to help! Check out our extended service. Read more ...

Order the most beautiful ukuleles

Shop for the most popular western guitars

Go directly to guitar strings and order online

z

Free shipping from €49.95

NORD: the most popular piano on stage

Beautiful collection of more than 60 pianos and 25 grand pianos

Order all keyboards directly online

z

Free shipping to EU from €99.95

Choose from a variety of handmade violins

Rosin for string instruments. Order online easily

Practice in silence. View all electric violins

z

Free shipping to EU from €99.95

z

Free shipping from €99.95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Tweedehands muziekinstrumenten maart 2023

  • 3 Read time

Het wordt steeds drukker op onze tweedehandsafdeling. Zowel mensen die hun instrument willen verkopen als mensen die opzoek zijn naar een mooi tweedehands muziekinstrument weten hun weg te vinden naar Music All In. Heel leuk want zo is het aanbod erg groot en wisselt het aanbod ook in een hoog tempo. Goed om in de gaten te houden dus als je naar iets specifieks op zoek bent! In deze blog lichten we weer een paar mooi exemplaren uit, waaronder een echte Hofner H500/1 Violin Beatles Bass!


 

Hofner H500/1 - 1984 German Vintage Violin Beatles Bass

Komt deze Hofner H500/1 basgitaar je bekend voor? Dat kan kloppen! De H500/1 werd namelijk wereldberoemd toen Paul McCartney er op speelde met de Beatles in de jaren ’60. Niet alleen Paul McCartney maakte hem zo beroemd, maar ook zijn unieke sound die hem onderscheidt van alle andere basgitaren en merken.

Hofner H500/1 - 1984 German Vintage Violin Beatles Bass occasion

De sound van de Hofner H500/1 komt aardig in de buurt van het diepe geluid van de contrabas, zeker in combinatie met flatwound snaren. Perfect om bijvoorbeeld het geluid van de popmuziek van de jaren ’60 na te bootsen maar ook wordt deze kleine krachtpatser veel ingezet in reggaebands of om baslijnen te produceren voor dancemuziek. Een opmerkelijk veelzijdige en unieke basgitaar!

Klik op de link voor meer informatie en foto's van de Hofner H500/1 - 1984 German Vintage Violin Beatles Bass

 

Yamaha FG-140 Red Label Nippon Gakki 1970s Japan akoestische gitaar 

Deze mooie Yamaha FG (Folk Guitar) 140 Red Label Nippon Gakki is gebouwd in de jaren ’70 in Japan. De vintage akoestische gitaar is, zeker in verhouding tot andere akoestische gitaren uit deze prijsklasse, van een waanzinnig goede kwaliteit! De Yamaha FG-140 is dan ook een zeer gewilde en veel gezochte gitaar, zeker de Red Label varianten uit de eerste jaren die in Japan vervaardigd zijn.

Yamaha FG-140 Red Label Nippon Gakki 1970s Japan akoestische gitaar Occasion

De FG-140 heeft een massieve spruce top en de achterkant en zijkanten zijn van mahoniehout. De gitaar is goed gebruikt en dat kun je zien maar is technisch helemaal in orde. Een Japanse vintage gitaar die zich kan meten met Amerikaanse topmerken maar voor een veel lagere prijs!

Klik op de link voor meer informatie en foto's van de Yamaha FG-140 Red Label Nippon Gakki


Samick Resonator Gitaar Chrome Dobro Style met Dolphin Inlays 

Als je blues, bluegrass, folk of country speelt dan is je gitaarverzameling eigenlijk niet compleet als je geen resonatorgitaar bezit. De traditionele, luide sound wordt veroorzaakt omdat deze type gitaren gebruik maken van een resonatorkegel in plaats van de traditionele klankkast. De trillingen van de snaren worden via de brug overgebracht op de metalen kegel en zo ontstaat de typische heldere klank. Vaak wordt de resonator ook gebruikt in combinatie met een slide voor de meest traditionele slidesound.

Samick Resonator Gitaar Chrome Dobro Style met Dolphin Inlays

De Samick resonatorgitaar is een heeft een hele mooie, heldere sound en ziet er ook nog eens fantastisch uit met zijn op de Dobro geïnspireerde uiterlijk en prachtige bloemenversiering op de body. Ook de dolfijnen inlays op de hals maken deze resonator gitaar een uniek exemplaar. Kom hem eens proberen en laat je verassen door de typisch traditionele sound van Samick resonatorgitaar!

Klik op de link voor meer informatie en foto's van de Samick resonatorgitaar chrome.

 

Sonor Force 2000

Duitse degelijkheid. Een betere zin om Sonor te omschrijven is er niet. Sonor levert altijd kwaliteit en ook deze betaalbare set uit de jaren '90 is een te gekke set. De set heeft mooie kleine maten. Een 20" bassdrum en een Tama snaredrum. 

De set heeft natuurlijk wel gebruiksporen, maar is technisch is uitstekende staat. 

Klik op de link voor meer informatie en foto's van de Sonor Force 2000 

Korg PA1 X PRO Professional Arranger Workstation Keyboard 

De Korg PA1 X PRO is een zeer krachtig en veelzijdig keyboard met een tal van mogelijkheden voor schrijven, opnemen en liveoptreden. De PA1 X PRO was toen hij werd uitgebracht het vlaggenschip van Korg’s bekende PA serie.

De PA1 beschikt over een groot aantal sound, waaronder piano, orgel, strijkers, blazers, gitaren, drums, percussie, en nog veel meer. De geluiden zijn van zeer hoge kwaliteit en kunnen worden aangepast aan de voorkeur van de gebruiker.

Korg PA1 X PRO Professional Arranger Workstation Keyboard

Uiteraard beschikt de Korg PA1 X PRO ook over talloze geluidseffecten als reverb, chorus, delay en verschillende modulatie-effecten. Door een samenwerking met TC Electronic heeft de PA1 ook de beroemde TC Helicon Voice Processor aan boord. Dus ook voor je vocalen heb je met dit keyboard talloze mogelijkheden; microfoon inprikken en beginnen maar!

Klik op de link voor meer informatie en foto's van de Korg PA1 X PRO.

 

Nog veel meer tweedehands muziekinstrumenten

Neem ook eens een kijkje op onze tweedehands pagina voor nog veel meer tweedehands muziekinstrumenten. Wilt u juist van een muziekinstrument af? Kijk dan even op de pagina inkoop gebruikte muziekinstrumenten. Uiteraard ben je ook altijd welkom in onze muziekwinkel in Noordwijk!

 

 

Leave a comment (alle velden verplicht)

Comments are manually approved before they become visible.

Search

z