🎸 Ontdek Blues Maand bij Music All In: Kortingen en Geweldige Acties

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Tweedehands muziekinstrumenten van augustus 2023

  • 4 Read time

Typisch Hollands zomerweer is het de laatste weken als je de meteorologen mag geloven. In de praktijk dus ook veel regen en weinig strandweer. Gelukkig hoeft de zon niet te schijnen om muziek te maken en op een druilerige dag lekker struinen tussen de tweedehands muziekinstrumenten is altijd een aangenaam tijdverdrijf.

Op onze tweedehands muziekinstrumentenpagina vind je bijna dagelijks ‘nieuwe’ occasions dus hou de pagina goed in de gaten als je op zoek bent naar iets speciaals. Uiteraard zetten wij weer enkele pareltjes in de etalage via deze blog over de tweedehands muziekinstrumenten van augustus. 

 

A&L Roadhouse Faded Black (verkocht)

Vintage akoestische gitaren zijn prachtig maar vaak erg moeilijk bespeelbaar. Daarom is het zo tof dat er steeds meer merken zijn die gitaren produceren met een vintage vibe maar die wel superfijn bespeelbaar zijn. Zo ook deze schitterende Art & Lutherie Roadhouse Faded Black die wordt geproduceerd in Canada en doet denken aan de tijd van rondreizende blues- en countrygitaristen in Amerika…

A&L Roadhouse Faded Black (IV)

De gitaren worden nog bijna helemaal met de hand gemaakt en zijn van zeer hoge kwaliteit met massief bovenblad. Een uitzonderlijke kwaliteit voor deze prijs en zeker tweedehands een koopje. De gitaar heeft geen gebruikerssporen en is zo goed als nieuw!

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates, nieuw en occasion. En houd de tweedehands gitaarpagina in de gaten!

 

Gibson Grabber Bass 1973 Natural (verkocht)

De Gibson Grabber Bass verwierf grote bekendheid doordat Gene Simmons, de bassist van Kiss, er op speelde. Maar ook andere bekende muzikanten zoals Krist Novoselic van Nirvana speelde op de Gibson Grabber basgitaar. Het model werd samen met de Gibson Ripper ontworpen door Bill Lawrence en heeft ook dezelfde body als de Ripper maar een nek met dezelfde maten als de Fender bas.

Gibson Grabber Bass 1973 Natural

Het meest opvallende aan deze gitaar is de verschuifbare pickup die je zo kunt gebruiken als nek-, midden- of brugelement. Zo kun je hem precies op de positie zetten die de toon geeft die je wilt. De pickup zelf is wat sprankelender dan de traditionele Gibson humbuckers. Deze Grabber heeft vanzelfsprekend wat gebruikerssporen die je kunt verwachten bij een vijftig jaar oud muziekinstrument, maar eigenlijk maakt dat hem alleen maar mooier en hij speelt en klinkt nog steeds geweldig.

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates, nieuw en occasion. En houd de tweedehands gitaarpagina in de gaten!

 

Gibson Les Paul Traditional 2013 Heritage Cherry Sunburst

Eigenlijk spreekt deze Gibson Les Paul voor zichzelf. Dit is toch gewoon wat je wilt zien en horen als je aan een Les Paul denkt? De typische ‘classic rock’ uitstraling maar een oh-zo-veelzijdig muziekinstrument. We kunnen geen muziekstijl bedenken waar deze Gibson Les Paul niet geschikt voor is. De zoete warme toon, zowel clean als met veel overdrive, is betoverend en ook de bespeelbaarheid is ongekend soepel.

Gibson Les Paul Traditional 2013 Heritage Cherry Sunburst Occasion

Doordat de gitaar ‘pas’ tien jaar oud is beschikt hij wel over moderne technieken zoals bijvoorbeeld de zeer stabiele stemmechanieken waardoor de gitaar perfect op stemming blijft. De Gibson Les Paul Traditional Heritage Cherry Sunburst heeft wat kleine gebruikerssporen maar is verder in uitstekende conditie!

Klik op de link voor meer informatie en foto's van de Gibson Les Paul Traditional 2013 Heritage Cherry

 

Heritage H-535 Standard Original Sunburst Semi-Hollowbody (verkocht)

Het merk Heritage werd opgericht toen Gibson zijn productie verplaatste naar Nashville en enkele gitaarbouwers in de eerste Gibson fabriek in Kalamazoo achterbleven. De gitaarbouwers van Heritage hebben kwaliteit en ambacht hoog in het vaandel staan en gebruiken nog steeds de traditionele bouwtechnieken uit de beste periode van Gibson. 

Heritage H-535 Standard Original Sunburst Semi-Hollowbody Occasion

De Heritage H-535 Standard is een van de populairste modellen en heeft een prachtige sunburst body die verloopt van bruin naar helder amber en heeft echte een tijdloze klasse. De semi-hollowbody met zijn bovenblad van esdoorn en massieve mahonie hals heeft een evenwichtig geluid en is zeer geschikt voor een breed scala aan muziekstijlen zoals jazz, blues en rock.

De MHS humbuckers geven een mooie heldere sound en geven alle nuances en dynamiek van je spel perfect weer. Niet alleen heeft deze gitaar zijn prachtige looks en heeft hij een prachtig evenwichtig geluid, zowel beginners als professionals zullen ook beamen dat deze Heritage H-535 Standard Original met rosewood toets en medium jumbo frets van heerlijk soepel speelt.

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates, nieuw en occasion. En houd de tweedehands gitaarpagina in de gaten!

 

Epiphone Les Paul Custom Black Beauty (verkocht)

Deze Epiphone Les Paul Custom Black Beauty heeft een extra humbucker in het midden voor extra klankvariaties. Dat vind je op geen enkel ander Les Paul model! Dit geeft veel meer mogelijkheden in sound en zeg zelf; ziet hij er ook niet schitterend uit met zijn drie gouden humbuckers!

Verder vind je in deze Les Paul alles wat het de Les Paul al sinds 1954 een van de allerbeste en populairste elektrische gitaren maakt, maar wel voor een betaalbare prijs. Kortom: een supercoole zwarte Les Paul met gouden hardware, dubbel-gestreepte bindingen, een snelle en fijn bespeelbare gelijmde mahonie nek met weergaloze sustain en ook nog eens een extra humbucker, een droomgitaar!

Klik op de link voor meer informatie en foto's van de Epiphone Les Paul Custom Black Beauty 

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates, nieuw en occasion. En houd de tweedehands gitaarpagina in de gaten!

 

 

Kijk ook eens op onze tweedehands muziekinstrumenten webpagina voor nog meer veel te gekke tweedehands muziekinstrumenten! 

Leave a comment (alle velden verplicht)

Comments are manually approved before they become visible.

Zoeken

z