🇳🇱 27% korting tijdens Recording Kingsdayop Recording king, The, VHT en meer...🇳🇱

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Tweedehands muziekinstrumenten van december 2022

  • 4 Read time

En dan is het opeens alweer feestmaand december en is 2022 bijna voorbij... Natuurlijk wel de perfecte tijd om nog eens iemand blij te maken met een mooi cadeau. Of misschien gun je jezelf wel eens iets moois met de feestdagen. Een muziekinstrument is een van de meest inspirerende cadeaus om te krijgen en/of te geven, en omdat je je geld maar één keer kunt uitgeven loont het de moeite om eens in ons grote assortiment met tweedehands instrumenten te kijken.

Allemaal perfect afgestelde en helemaal nagelopen tweedehands muziekinstrumenten waar je ook standaard minimaal zes maanden garantie op krijgt. Naast de collectie tweedehands instrumenten die voortdurend wordt aangevuld, hebben we ook altijd leuke tweedehands accessoires! Hieronder een kleine selectie van de zojuist binnengekregen tweedehands muziekinstrumenten.

 

Ibanez AF55 TF elektrische hollowbody gitaar (verkocht)

Ben je op zoek naar een gitaar met een mooie warme sound en ook nog eens te gekke looks? Dan heb je nu je gitaar gevonden. Voor nog geen driehonderd euro kun je de trotse eigenaar zijn van deze Ibanez AF55 TF elektrische hollowbody gitaar. Deze tweedehands elektrische gitaar is in erg goede staat en je krijgt gewoon zes maanden garantie.

Ibanez AF55 TF Elektrische Hollowbody Gitaar

De AF55 is perfect voor het spelen van jazz- en bluesmuziek, maar er zijn steeds meer bands die bewijzen dat je op een hollowbody ook hartstikke lekker kunt rocken! De Tobacco Flat afwerking geeft de gitaar een enigszins vintage uiterlijk dat perfect matcht met zijn geluid. De AF55 komt uit de Artcore serie van Ibanez die wereldwijd wordt geprezen en laat zien dat het mogelijk is om een hele goede en fijn spelende gitaar te leveren voor een kleine prijs.

UpdateHelaas is deze prachtige Ibanez al verkocht. Klik op de link om het huidige aanbod aan tweedehands gitaren te bekijken!

 

Elkhart sopraansaxofoon 100SS (verkocht)

Deze Elkhart 100SS sopraansaxofoon is werkelijk als nieuw! Wij hebben in ieder geval geen krasje kunnen ontdekken. Een perfecte sopraansax voor de startende saxofonist of voor saxofonisten die een sopraan zoeken voor ‘erbij’.

Elkhart Sopraansaxofoon 100SS

De beginners- middenklasse saxofoon heeft een body uit één stuk en mede daardoor een schitterende warme klank. De heldere gele messing finish geeft hem een prachtig uiterlijk en door de twee opties voor de kromming kies je de meest comfortabele die het beste bij jou past. Hier kun je jaren mee vooruit!

UpdateHelaas is deze Elkhart sopraansaxofoon al verkocht. Klik op de link om het huidige aanbod van tweedehands saxofoons te bekijken!

 

Ibanez T30-U Troubadour 30W versterker (verkocht)

Geef je wel eens kleinschalige optredens of repeteer je soms met je semi-akoestische gitaar in een bandje? Je zal dan qua volume vaak net te kort komen als je zonder versterking speelt. Met de Ibanez T30-U Troubadour akoestische gitaarversterker ben je overal wel te horen!

Ibanez T30-U Troubadour 30w Versterker Occasion

De T30-U versterkt het geluid zonder dat je het ‘akoestische geluid’ verloren gaat en is dus de perfecte versterker voor de akoestische speler en/of singer-songwriter. Met de handige equalize-functies en chorus en reverb geluidseffecten kun je je geluid makkelijk aanpassen aan elke ruimte en gelegenheid. Met zijn geniale vintage uitstraling misstaat hij trouwens ook nergens! De T30-U Troubadour heeft wel wat gebruikerssporen maar is technisch 100% in orde!

Update: Ondertussen is deze Ibanez T-30 al verkocht. Klik op de link om het huidige aanbod aan tweedehands muziekinstrumenten te bekijken. Meld je ook aan op de nieuwsbrief of social media om op de hoogte te blijven van de laatste updates!

 

Jean Larrivee D10 (1996) Akoestische Gitaar (verkocht)

Wauw! Sla één akkoord aan op deze Jean Larrivee D10 akoestische gitaar en je weet meteen dan je met een topinstrument te maken hebt. De dreadnought body van deze professionele akoestische gitaar is gemaakt van Indian Rosewood wat samen met het massieve sparrenhouten bovenblad een warm en groots geluid en een geweldige sustain geeft. De ebbenhouten toets en de kop en bindingen zijn schitterend ingelegd met parelmoer.

Jean Larrivee D10 (1996) Akoestische Gitaar Occasion

Helaas had de gitaar een scheur in het bovenblad maar die is door onze gitaarspecialist hersteld en heeft absoluut geen invloed op de rijke sound. Op wat kleine oppervlakkige krasjes na is de gitaar verder in prachtige staat. Echt een topinstrument!

Update: De Jean Larrivee D10 is inmiddels verkocht. Kijk voor het actuele aanbod op onzetweedehands muziekinstrumentenpagina

 

Line 6 POD HD500 multi-effectpedaal (verkocht)

Met het Line 6 POD HD500 multi-effectpedaal uit de HD-lijn ben je in één klap voorzien van zo’n beetje alle mogelijke elektrische gitaarsounds die er zijn! Geen gedoe meer met losse effectpedalen en je kunt er ook nog eens mee loopen en opnemen! Maak zelf makkelijk pre-sets voor jouw performance en sla de instellingen op in een handomdraai.

Line 6 POD HD500 Multi Effect Pedaal Occasion

Met maar liefs zestien HD digitale versterkermodellen, meer dan 100 geluidseffecten en 256 voorgeprogrammeerde pre-sets kun je elke gewenst geluid produceren en ben je klaar voor elke muziekstijl. De gebruiksvriendelijke interface en het grote verlichte display maken de bediening zeer eenvoudig en instinctief te bedienen. De POD HD500 is gebruikt en heeft logischerwijs wat gebruikerssporen maar is technisch 100% in orde en je hoeft je niet druk te maken om het eerste krasje!

Update: Ondertussen is deze Line 6 POD HD500 al verkocht. Klik op de link om het huidige aanbod aantweedehands muziekinstrumenten te bekijken.

Tweedehands muziekinstrumenten

Ben je ok zoek naar een tweedehands muziekinstrument? Bekijk dan voor het actuele aanbod op het overzicht met tweedehands muziekinstrumenten of kom naar de winkel waar we nog meer aanbod hebben! Wil je jouw instrument verkopen? Ook dat kan, jij krijgt een mooie prijs en wij maken er, nadat die geheel is nagekeken weer iemand blij mee.

 

 

Leave a comment (alle velden verplicht)

Comments are manually approved before they become visible.

Zoeken

z