🎸 Ontdek Blues Maand bij Music All In: Kortingen en Geweldige Acties

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Tweedehands muziekinstrumenten van juli 2023

  • 3 Read time

Wauw wat staat onze winkel weer vol met waanzinnige tweedehands muziekinstrumenten, waaronder ook enkele veel gezochte vintage gitaren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een echte Fender Telecaster uit 1978 of een prachtige Gibson Les Paul Cherry Sunburst uit 1974! Uiteraard zetten we weer een paar gave tweedehands muziekinstrumenten in de etalage doormiddel van deze blog, maar check ook zeker alle andere occasions op de tweedehands muziekinstrumenten-pagina op onze site!

 

Yamaha YAS 25 altsaxofoon (verkocht)

De Yamaha YAS 25 is een bekend model en is al jarenlang populair onder beginners, gevorderden of zelfs bij professionals als saxofoon ‘voor erbij’. Hij heeft zijn sporen ruimschoots verdiend door zijn degelijkheid, makkelijke bespeelbaarheid en heldere geluid.

Yamaha YAS 25 saxofoon

De Yamaha YAS 25 is vervaardigd van messing en is zodoende een duurzaam en robuust muziekinstrument. De zeer goede intonatie zorgt ervoor dat ook beginnende spelers makkelijk zuiver kunnen spelen. Verder is het een echte allrounder, dus geschikt voor jazz, klassiek, pop en meer. Kom hem gerust eens uitproberen bij ons in de winkel!

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates, nieuw en occasion. En houd de tweedehands-blaasinstrumentenpagina in de gaten!

 

Gibson Les Paul Custom Cherry Sunburst, 1974

Daar is hij dan! Wat een waanzinnige gitaar is dit. Alleen al om aan de muur te hangen zou je hem willen hebben…maar dat zou zonde zijn. Deze Gibson Les Paul Custom heeft namelijk ook echt een weergaloze sound.

Gibson Les Paul Custom 1974 Cherry Sunburst

Zowel clean als met veel overdrive klinkt hij werkelijk fantastisch. Onze gitaarexperts hebben hem helemaal opgeknapt en daarbij zoveel mogelijk in originele staat gelaten. De Gibson Les Paul Custom staat heerlijk licht afgesteld en speelt bijna als vanzelf. De Gibson komt uiteraard met originele koffer.

Klik op de link voor meer informatie en foto's van de Gibson Les Paul Cherry Sunburst 1974.

 

 

 

 

 

Epiphone Gibson Custom Black Beauty (verkocht)

We blijven even bij het Les Paul model. Dit keer een Koreaanse Epiphone: en stuk betaalbaarder maar ook een goed klinkende en lekker spelende elektrische gitaar. Ook deze Epiphone heeft zijn looks mee en heet niet voor niks ‘Black Beauty’.

Ephiphone black beauty

Zijn goudkleurige hardware en parelmoeren bindingen maken hem super chique, een echte blikvanger. De Epiphone Gibson Custom is technisch is uitmuntende staat en heeft enkel wat lichte playwear.

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates, nieuw en occasion. En houd de tweedehands gitaarpagina in de gaten!

 

Markbass Little Mark Vintage (verkocht)

Een vol, warm en vintage geluid uit een zeer compacte basversterker, wie wil dit nou niet? Markbass is al jaren een zeer bekende speler op de markt en staat bekend als zeer betrouwbaar merk en deze Little Mark Vintage is een echte kleine krachtpatser met zijn 500 Watt vermogen en buizenvoorversterker met een ECCC83 buis.

Markbass Little Mark Vintage

Met de ingebouwde limiter vlak je ongewenste pieken af zodat je overal je perfecte sound kunt maken. Met zijn gebalanceerde line out ook makkelijk door te versterken zonder speaker of om te gebruiken voor opnames.

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates, nieuw en occasion. En houd de tweedehands gitaarpagina in de gaten!

 

Recording King RR-36-BK resonator (verkocht)

 

Omdat iedere gitarist wel een resonator in zijn collectie wil hebben zijn we erg blij met het merk Recording King dat kwalitatief goede folk-instrumenten maakt voor een zeer vriendelijke prijs. Ook deze Recording King RR-36-BK heeft de typische vintage uitstraling en sound waar Recording King bekend om staat.

Recording King RR-36-BK resonator

Prachtig uitgewerkt in zwartgelakt mahoniehout en chromen spidercone. Ook een waanzinnige gitaar om slide op te spelen. Het mooie is dat dit tweedehands muziekinstrument eigenlijk helemaal niet tweedehands is. Hij komt zo nieuw uit de doos en is dus ook nog in perfecte staat!

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates, nieuw en occasion. En houd de tweedehands gitaarpagina in de gaten!

Al onzetweedehands muziekinstrumenten zijn te zien en bespelen in onze prachtigemuziekwinkel in Noordwijk. Uiteraard kun je ook direct online bestellen!

 

Leave a comment (alle velden verplicht)

Comments are manually approved before they become visible.

Zoeken

z