🎸 Dit zijn de mooistetweedehands muziekinstrumenten van deze maand

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

De mooiste tweedehands muziekinstrumenten van juni 2024

  • 6 Read time

De meteorologische zomer is begonnen, en naast dat we reikhalzend uitkijken naar mooi weer, doen we dat natuurlijk ook naar de mooiste tweedehands muziekinstrumenten van juni!

Deze maand o.a. een waanzinnige Gibson Les Paul Deluxe uit de jaren '70, een Wilson 3+1 ventiel verzilverde bastuba en een  Akai EWI 5000 elektronisch blaasinstrument. Stuk voor stuk weer tweedehands muziekinstrumenten in uitstekende conditie en perfect en met zorg afgesteld door onze professionele medewerkers! 

 

Martin D-15 M met Fishman Rare Earth Single Coil

Martin D-15 M met Fishman Rare Earth Single Coil

Wat een pareltje deze schitterende, geheel massieve, mahoniehouten Martin D-15 M. Door de vorige eigenaar is deze akoestische dreadnought voorzien van een Fishman Rare Earth single coil pick-up zodat je de D-15 ook kunt gebruiken voor liveoptredens waarbij zijn prachtige warme geluid overeind blijft.

De volle warme klank dankt de D-15 M aan zijn massieve mahoniehouten body. Mahonie is een houtsoort die bekend staat om een uitgebalanceerd geluid met zeer duidelijke midrange en zachte, maar duidelijk aanwezige bassen.

De Martin D-15 M is door zijn eenvoud zonder overtollige versieringen een zeer betrouwbare en geweldige klinkende, maar toch goede betaalbare akoestische gitaar. Een high-end muziekinstrument voor zowel de gevorderde als professionele muzikant.

De actieve Fishman Rare Earth Single Coil is een hooggewaardeerde pickup die zorgt voor een heldere en natuurlijke klank. Door de eenvoudige installatie in het klankgat van de Martin D-15, is het ook weer makkelijk te verwijderen zonder dat er aanpassingen aan de gitaar nodig zijn geweest.

Klik op de link voor meer informatie en foto's van de Martin D-15 M met Fishman Rare Earth Single Coil.

  

 

Korg Radias Synthesizer

Wanneer je op zoek bent naar een analoge synthesizer dan is de Korg Radias echt wat voor jou! De Korg Radias werd voor het eerst uitgebracht in 2006, maar is vandaag de dag nog steeds een krachtige en gebruiksvriendelijke synthesizer.

Korg Radias Synthesizer

De Korg Radias combineert met zijn hybride synthesetechnologie de analoge modeling met digitale geluidsgolven waardoor er een schat aan geluiden ontstaat. Hiermee kun je met gemak alle klassieke synthesizer sounds namaken maar ook steeds weer nieuwe geluiden produceren.

Complexe klanken met meerdere lagen zijn te creëren doormiddel van zijn variabele geluidsengine met vier multi-timbrale parts die allemaal onafhankelijk zijn in te stellen. In combinatie met de intuïtieve bediening en zeer overzichtelijke interface kun je snel en gemakkelijk eindeloos blijven variëren met analoge en digitale geluidsgolven.

Ook heeft de Korg Radius een ingebouwde, krachtige vocoder met 16-bands filter waarmee zowel vocalen als externe audio is te bewerken. In combinatie met de vele connectiviteitsmogelijkheden zoals USB, MIDI en aux in- en uitgangen is het ook een ideale synthesizer voor liveoptredens en studio-opnames!

Klik op de link voor meer informatie en foto's van de Korg Radias Synthesizer. 

 

 

Ibanez SA960-QM Brown Topaz Burst 

De Ibanez SA960-QM Brown Topaz Burst is een hoogkwalitatieve elektrische gitaar uit de Premium-serie van Ibanez. De Premium-serie is door Ibanez ontwikkeld om zo dicht mogelijk de Prestige-serie te benaderen maar voor een zo goedkoop mogelijke prijs.

Ibanez SA960-QM Brown Topaz Burst

De SA960-QM werd in Indonesië gebouwd met enkele eigenschappen en looks van de J Custom-serie, zoals de afgeronde fret-uiteinden, de houten toets-bindingen en de sterke en fraai uitziende 5-delige halsconstructie met ongelakte achterzijde.

De SA960-QM is erg veelzijdig met zijn HSS-configuratie met een humbucker en twee single coil elementen. Van high-gain rock en metal tot sprankelend cleane funk, je kan echt alle kanten op met deze Ibanez. De zwevende SynchroniZR tremolo-brug met kogellager scharnier werkt heel soepen en is met het ZPS-FX systeem ook zo in te stellen dat hij maar één kant op werkt om het stemmen te vergemakkelijken. Ook de soepele dunne hals biedt veel speelgemak.

Naast de zeer goede bespeelbaarheid en hoogwaardige kwaliteit is de Ibanez SA960-QM ook een plaatje om te zien. De body is voor de volle warme sound en sustain gemaakt van mahonie, maar heeft een prachtige generfde guilted maple toplaag in Brown Topaz Burst dat terugkomt in de kop van de gitaar. De SA960-QM is in een uitstekende conditie met slecht was oppervlakkige, nauwelijks waarneembare krasjes.

Klik op de link voor meer informatie en foto's van de Ibanez SA960-QM Brown Topaz Burst.

 

 

Burns Gold Dream 50th Anniversary 

Ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan heeft het legendarische gitaarmerk Burns deze weergaloze gouden speciale uitgave ‘Gold Dream’ elektrische gitaar uitgebracht. Als eerbetoon aan de rijke geschiedenis van het gitaarmerk, dat in de jaren ’60 beroemd werd met zijn speciale ontwerpen en unieke sound.

Burns Gold Dream 50th Anniversary

De hoogwaardige single coil elementen van de Burns Golden Dream leveren de klassieke Burns-klank en klinken helder, sprankelend en dynamisch. Ze zijn te schakelen met een vijf-weg schakelaar voor een breed scala aan verschillende klankkleuren. Uiteraard met stevige tremolo-brug voor coole vibratie-effecten en superieure tuners voor een stabiele en nauwkeurige stemming.

Voor zowel de verzamelaar als de speler een zeer interessante en unieke elektrische gitaar met zijn heldere en sprankelende geluid en opvallende gouden body. De Golden Dream speelt soepel en voelt prettig aan met zijn ergonomische ontwerp en comfortabele hals. Qua geluid is de gitaar ideaal voor genres als rock, blues, pop en surf.

Klik op de link voor meer informatie en foto's van de Burns Golden Dream 50th Anniversery

 

Wilson Bb Bastuba 3+1 ventiel Verzilverd

 

De Wilson Bb bastuba is een hoogwaardige tuba met een diepe klank. Wilson staat als merk dan ook bekend als zeer betrouwbaar en een uitstekende bouwkwaliteit en klank. De 3+1 ventiel verzilverde bastuba is ontworpen voor de gevorderde en professionele speler.

Het elegante verzilverde messing geeft de tuba niet alleen een zeer chique uitstraling, maar ook een heldere klank en sustain. Het extra zijventiel geeft de speler meer gemak bij het spelen van complexe stukken en geeft meer flexibiliteit in intonatie en toonhoogte. De ventielen zelf zijn soepel en reageren uiterst precies voor de grootste technische nauwkeurigheid.

Kortom, de Wilson Bb bastuba 3+1 ventiel verzilverde bastuba is een duurzame en hoogwaardige tuba met een diepe rijke klank en een ergonomisch ontwerp zodat elke speler ongeacht zijn niveau zijn beste spel kan leveren. Of je nu speelt in een orkast of brassband, de Wilson Bb bastuba stelt je niet teleur.

Klik op de link voor meer informatie en foto's van de Wilson Bb bastuba 3+1 ventiel verzilverd.

 

Gibson Les Paul Deluxe Cherry Sunburst 1977

We hebben weer een geniale Gibson Les Paul weten te bemachtigen, en wel eentje uit de jaren ’70! Jouw kans om een vintage Les Paul op de kop te tikken bij je favoriete muziekwinkel. De Gibson Les Paul Deluxe Cherry Sunburst heeft unieke mini-humbuckers i.p.v. normale humbuckers wat hem onderscheidend maakt en hem een helderder en meer gedefinieerd geluid geeft.

De Gibson Deluxe is een echte player maar natuurlijk ook een uniek verzamelobject. In de jaren ’70 werden Gibsons lichter gemaakt en voorzien van een stabielere, uit drie delen esdoorn bestaande hals.

Door het gebruik van esdoorn werd het geluid van de Les Pauls iets sprankelender dan bij de mahoniehalzen van voorheen. Deze Les Paul Deluxe is een echte representatie van de evolutie van de Les Paul in de jaren ’70, en heeft ook nog eens de meest populaire en iconische kleur Cherry Sunburst mee!

Klik op de link voor meer informatie en foto's van de Gibson Les Paul Deluxe Sunburst 1977.

 

 

Akai EWI 5000

De Akai EWI 5000 is een professioneel elektronisch blaasinstrument (Electronic Wind Instrument) dat het mogelijk maakt om een traditioneel blaasinstrument te combineren met een moderne synthesizer. Dit geeft je als blaasinstrumentspeler de mogelijkheid om eindeloos te experimeren met geluiden en geluidseffecten.

Akai EWI 5000

Het opntwerp van de EWI 5000 neigt naar een saxofoon of klarinet en is ontworpen voor comfort en gebruikersgemak. Hij is gebouwd van kunsstof dat hem stevigheid biedt maar ook lekker licht maakt. Het responsieve mondstuk met ingebouwde ‘breath control’ reageert op de intensiteit van de luchtstroom zodat je als speler volume en expressie volledig in de hand hebt. De kleppen zijn niet fysiek maar maken gebruik van een touch-senor voor snel en nauwkeurig spel.

Met meer dan 3 GB aan ingebouwde klanken als saxofoons, trompetten, strijkers en meer kun je eindeloos variëren. Ook biedt de Akai EWI 5000 wel 100 verschillende presets die eenvoudig zijn in te stellen. De geluiden zijn weer apart aan te passen doormiddel van filters en effecten.

Ook heb je als bespeler van de EWI 5000 enorm veel bewegingsvrijheid vanwege de draadloze connectiviteit en de oplaadbare lithium-ion batterij die wel tot 12 uur lang meegaat. De draadloze verbinding maakt gebruik van een stabiele 2,4 Ghz-frequentie waarmee je de Akai EWI 5000 met het grootste gemak verbind met een versterker of PA-systeem.

Klik op de link voor meer informatie en foto's van de Akai EWI 5000.

 

Nog veel meer tweedehands muziekinstrumenten

Dit was een kleine selectie van onze tweedehands muziekinstrumenten, maar we hebben er uiteraard nog veel meer! Als je jouw ideale muziekinstrument niet in deze blog tegenkwam, neem dan eens een kijkje op onze tweedehands muziekinstrumenten-pagina of in de showroom van onzemuziekwinkel in Noordwijk!

 

 

Leave a comment (alle velden verplicht)

Comments are manually approved before they become visible.

Zoeken

z