☀️ Dit zijn de mooiste tweedehands muziekinstrumenten van augustus

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

Gratis verzending vanaf € 49,95

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

De mooiste tweedehands muziekinstrumenten van juli 2024

  • 5 Read time

In the summertime when the weather is...nou ja, het is in ieder geval zomer zullen we maar zeggen. Het seizoen voor veel leuke muziekfestivals of avondjes op het strand met de akoestische gitaar of ukelele. Misschien wel met deze Yamaha akoestische gitaar of een van de andere modellen die je vindt op onze speciale tweedehands muziekinstrumentenpagina. Uiteraard hebben we naast akoestische gitaren of ukeleles nog veel andere soorten tweedehands muziekinstrumenten. In deze blog lichten we zoals altijd weer een paar schitterende exemplaren uit.


Dave Smith Instruments Mopho X4 (verkocht)

De Dave Smith Instruments Mopho X4 is een polyfonische synthesizer die gebaseerd is op de eerdere Mopho maar dan vierstemmig. Ook zijn er extra toetsen aan de Mopho X4 toegevoegd maar nog steeds heeft deze versie een intuïtief bedienbaar menu en snel oproepbare functies. De vierstemmige combinatie levert ontelbaar veel verschillende mogelijkheden voor diepe bassen, vette leads en exuberante pads waar Dave Smith Instruments wereldwijd bekend om staat.

Dave Smith Instruments Mopho X4

De zeer krachtige Mopho X4 met zijn compacte en elegante design is voorzien van vier stemmen, elk met twee analoge oscillatoren, twee sub-oscillatoren en de bekende Curtis Low-pass filter met keuze tussen twee- of vierpolige filters. Ook heeft de Mopho X4 drie vijf-traps enveloppen (ADHSR), vier LFO’s, een 16X4 step sequencer en een arpeggiator aan boord.

Voor iedereen die gek is op ‘space-geluiden’ komt de Mopho X4 synthesizer met 20 modulatiebronnen, bijna 50 bestemmingen, FM-filtering en een feedback-pad voor sonische mogelijkheden om eindeloos te experimenteren.

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates; nieuw en occasion. Bekijk hier de tweedehands muziekinstrumenten die nu beschikbaar zijn!

 

 

Guild X-175 Manhattan Special Malibu Blue

Deze Guild X-175 in zijn spectaculaire blauwe kleur is een ware rockabilly-sensatie. Echt een schitterende gitaar om te zien maar ook zeker om te horen door zijn riant resonerende hollybody in combinatie met de deArmond Dynasonic pickups voor die typische sound van rockabilly, jazz en blues vanaf de jaren vijftig.

Guild X-175 Manhattan Special Malibu Blue

Met dezelfde oerdegelijke kwaliteitsbouw als de Guild Manhattan modellen uit de jaren vijftig en zestig is de X-175 ook een zeer duurzame elektrische gitaar. Andere highlights van de Guild X-175 Manhattan zijn het Guild Vibrato-staartstuk voor de meest coole vibraties, geheel gebonden body hals, f-gaten en headstock en oh ja, natuurlijk die chique parelmoer blok inleg op de toets in combinatie met die chique satijnen Malibu-blue afwerking. Wauw!

De Guild X-175 Manhattan is op wat lichte krasjes op de slagplaat na nog als nieuw en komt uiteraard ook met bijbehorende hardcase.

Klik op de link voor meer informatie en foto's van de Guild X-175 Manhattan Special Malibu Blue

 

 

Handgebouwde viool 4/4 "Sprinter" Occasion

Als je op zoek bent naar een kwaliteitsviool dan is deze ‘Sprinter’ misschien wel wat voor jou. Elke kenner zal vanaf het eerste moment zien en horen dat het hier om een zorgvuldig met de hand gebouwd muziekinstrument gaat. Een toonbeeld van vakmanschap en passie voor een violist die hoge eisen stelt aan zijn of haar instrument.

Handgebouwde viool 4/4 "Sprinter" Occasion

Enkel zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige toonhouten zijn gebruikt voor deze prachtige Duitse viool wat ervoor zorgt dat de viool een warme rijke klank heeft. De viool heeft een uitgebalanceerd geluid waardoor hij zowel solo als in een orkest perfect uit de verf komt. Ook het speelgemak van deze Sprinter 4/4 viool is ongeëvenaard. De viool heeft een ergonomische bouw, een Wittner staartstuk en een comfortabele hals met Pirastro Tonica snaren voor een soepele speelervaring en moeiteloos schakelen tussen verschillende speeltechnieken.

Klik op de link voor meer informatie en foto's van de handgebouwde viool 4/4 'Sprinter'.

 

 

 

Yamaha YCR-4330 GS Cornet verzilverd

Voor iedereen met een iets kleiner budget maar die wel op zoek is naar een hoogwaardig muziekinstrument heeft Yamaha de YCR-4330GS ontworpen. Deze cornet heeft veel eigenschappen en kenmerken van de professionele topmodellen maar door slimme keuzes in materiaal en bouwmethodes voor een veel lagere prijs.

Yamaha YCR-4330 GS Cornet verzilverd

Uiteraard heb je nog meer voordeel door de keuze te maken voor dit tweedehands exemplaar terwijl hij technisch nog in topconditie verkeerd. Met zijn prachtige klank, fijne bespeelbaarheid en uiterst nauwkeurige intonatie is de YCR-4330 GS een uitstekede keuze voor zowel ambitieuze beginners als gevorderde cornet-spelers.

Ook is de YCR-4330GS cornet voorzien van een duimhaak op de eerste ventielschuif. Het lichte ontwerp helpt bij een snelle, gemakkelijke respons. De tweede en hoofdstemdia's worden gemaakt met behulp van dezelfde methode als de high-end Yamaha-modellen, wat zorgt voor stabiliteit, verfijnde tonen en duurzaamheid. De afgeronde mondpijp en ML (medium-large) boring van 11,65 mm (0,459") geven deze kornet een soepele en lichte respons en een warme toon.

Klik op de link voor meer informatie en foto's van de Yamaha YCR-4330 GS Cornet verzilverd.

 

 

Yamaha hoorn YHR-322II bj. 2022 (verkocht)

De Yamaha YHR-322 II hoorn is een enkele Bb-hoorn en is een ideale hoorn voor gevorderden of serieuze beginnende hoornspelers. Door het comfortabele gewicht en balans is de YHR-322 II ook een goede keuze voor jonge hoornspelers die daarmee hun uithoudingsvermogen kunnen trainen.

Yamaha hoorn YHR-322II (bj. 2022)

Ook je techniek kun je goed verbeteren met de YHR-322 II door de snelle respons en zeer nauwkeurige intonatie. Je hebt veel speelcomfort in het midden- en hoge bereik terwijl dit niet ten koste gaat van de warme tonen in het lage register. De meegeleverde A/plus-afsluiter sluit de noodzaak van transponeren uit, en om het geluid van een open F-hoorn aan sommige lage tonen te kunnen geven is een optionele F ‘natural slide’ verkrijgbaar.

De hoorn heeft wel wat kleine krasjes en deukjes maar is pas twee jaar jong en technisch helemaal in orde. Komt met bijbehorende koffer.

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates; nieuw en occasion. Bekijk hier de tweedehands muziekinstrumenten die nu beschikbaar zijn!

 

Godin LR Baggs Model Acoustibass Deluxe Sunburst

De Godin Acoustibass werd geïntroduceerd aan het begin van de jaren ’90 en wordt gezien als de voorloper van de Godin a4. Het is een hybride basgitaar die het beste van een akoestische en elektrische basgitaar weet te combineren waardoor de warme zuivere klank van een akoestische bas of contrabas en de power en het gebruikersgemak van een elektrische basgitaar samenkomen.

Godin LR Baggs Model Acoustibass Deluxe Sunburst Occasion

Het merk Godin, opgericht door de Canadees Robert Godin in 1972, staat bekend om vakmanschap en de innovatieve manier van gitaarbouwen. Zo is het merk bijvoorbeeld een pionier in het gebruik van piezo-pickups en voorloper in de zogenaamde hybride-gitaren waar deze LR Baggs Model Acoustibass er één van is.En terwijl vrijwel alle gitaarbouwers hun fabrieken hebben verplaatst naar Azië of Mexico, worden alle Godin gitaren nog steeds in het noorden van de Verenigde Staten gebouwd.

De Godin LR Baggs Model Acoustibass is een uitstekende keuze voor iemand die een basgitaar zoekt waar je een breed scala aan klanken uit kunt halen en zo inzetbaar is voor de meest uiteenlopende muziekstijlen, van jazz tot klassiek en van rock tot pop.

Klik op de link voor meer informatie en foto's van de Godin LR Baggs model Acoustibass Deluxe Sunburst. 

 

 

Nog veel meer tweedehands muziekinstrumenten

Bij Music All In hebben we nog veel meer prachtige tweedehands muziekinstrumenten. Neem een kijkje op de  tweedehands muziekinstrumenten-pagina of in de showroom van onze muziekwinkel in Noordwijk!

 

Leave a comment (alle velden verplicht)

Comments are manually approved before they become visible.

Zoeken